Close

7 december 2017

De Langhe Advocaten steunt SOS Kinderdorpen en Somival tijdens De Warmste Week!

Warmste Week music for life

Het team van De Langhe Advocaten werkt op maandag 18 december één uur ten voordele van de Belgische projecten van SOS Kinderdorpen en Somival!

Jaarlijks organiseert Studio Brussel de Warmste Week tijdens Music for Life.  Graag dragen ook wij ons centje bij via de actie “Work 1 hour for life”.

Wat is Work 1 hour for life?

“Work 1 Hour for Life” betekent één uur werken ten voordele van SOS kinderdorpen in België en Somival.

Frank De Langhe en zijn team advocaten werken van harte mee!

Op maandag 18 december 2017 staat bij Kantoor De Langhe Advocaten 1 uur werken volledig in het teken van SOS Kinderdorpen en Somival.  De waarde van dat uur x aantal medewerkers zal worden doorgestort naar de Belgische projecten van SOS Kinderdorpen en Somival.

SOMIVAL

Somival Work 1 hour for life

SOMIVAL (Sport, Ontspanning voor MInderVALiden) is een sportclub die sport en ontspanning aanbiedt aan alle mensen met een handicap en/of verminderde mobiliteit.  Zij richten zich naar alle groepen handicap: mensen met een motorische handicap, mensen met een visuele handicap, mensen met een auditieve handicap, mensen met een verstandelijke handicap.

SOMIVAL biedt zijn activiteiten vooral aan in de omgeving van het sportcomplex De Treffer in Waregem. Het paardrijden gaat door in het Bloso-centrum in Waregem. Rolstoelhockey wordt gespeeld in het Scheppersinstituut in Wetteren.  Een filmpje zegt meer dan 1000 woorden, bekijk het via de website van Somival of klik hier.

Belgische projecten SOS-Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen Music for life Work 1hour for life

SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 65 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen. Dat doet ze in 134 landen, en ook al 45 jaar in België.  Want ook bij ons zijn er kinderen die niet kunnen opgroeien binnen een zorgzaam gezin.

In het Simbahuis, Hejmo en het SOS Kinderdorp Chantevent vinden kinderen in een moeilijke gezinssituatie opvang en begeleiding.  Daar krijgen ze de liefdevolle zorgen van een SOS-moeder en kunnen ze zo opgroeien tot sterke jonge mensen.

Want zonder liefde kan een kind niet groeien, toch?

Work 1 hour for life

 

Terug naar overzicht
WEBSITE DOOR CONCEPTTOSCREEN