Close

7 juni 2018

De Langhe Advocaten staat de familie Carrette bij in de overdracht van Westlease

Na een tijdperk dat bijna een halve eeuw omspant, heeft de familie Carrette besloten om Westlease, het Belgische leasingbedrijf voor K.M.O.’s bij uitstek, in haar geheel over te dragen aan de Van Mossel Automotive Groep, een belangrijke Nederlandse speler in de leasingmarkt die zich de laatste jaren meer en meer over de landsgrenzen begeeft. De samenvloeiing van beide bedrijven zal hun positie op de Belgische leasingmarkt ongetwijfeld verder versterken.

Dankzij de constructieve onderhandelingen en vlotte samenwerking tussen beide partijen, kon de overdracht begin juni 2018 worden gerealiseerd. De Langhe Advocaten begeleidde de familie Carrette hierbij doorheen het hele overnameproces (inclusief de structurering van de deal).

Over Westlease

Westlease is een leasingbedrijf dat zich richt op de lange termijn verhuur van wagens aan K.M.O.’s en heeft inmiddels een vloot van meer dan 5 000 wagens in haar beheer. Het vooral in Kortrijk, Namen en omstreken bekende leasingbedrijf heeft haar activiteiten de laatste jaren ook uitgebreid naar Frankrijk en Luxemburg.

Zeer recent verhuisde Westlease haar zetel nog naar een gloednieuwe bedrijvencentrum in Deerlijk.

Terug naar overzicht
WEBSITE DOOR CONCEPTTOSCREEN