Close

20 november 2017

Jong talent gespot op jobbeurzen te Leuven en Gent!

VRG Job fair Gent 16.11.2017

Afgelopen week waren we present op de VRG studentenjobbeurzen te Leuven en Gent. 

Dinsdag 13 november stelden we onze beursstand op in de Jubileumzaal van de Universiteitshallen van de KU Leuven.  Keurig in het pak en vergezeld van origineel opgemaakte CV’s, presenteerden de studenten zich van hun beste kant.  Sterke profielen met een ondernemingszin en gedrevenheid om u tegen te zeggen.

Jong talent zochten we ook in Gent op donderdag 16 november.  In Studentenhuis De Therminal maakten we kennis met de rechtenstudenten van de Universiteit Gent.  Ook hier werden we aangenaam verrast door de enorme drive en passie van de advocaten in spe.  We onthouden als algemene feedback dat ons kantoor goed scoort op vlak van locatie met tegelijk een breed portfolio van dossiers. Ook de bedrijfsfilm werd positief opgemerkt.  Tevreden blikken we terug met enkele impressies en sfeerbeelden.

“De innovatieve aanpak van jullie kantoor is voor mijn ontwikkeling als advocaat, naar mijn mening, van onschatbare waarde. Ondanks de drukke omgeving waarin een gesprek op een jobbeurs meestal doorgaat, is mijn gesprek met jullie mij vooral bijgebleven door de ongedwongen sfeer en jullie aandacht voor wie ik ben en voor wie ik kan worden als persoon en toekomstig advocaat.”

“Tijdens mijn zoektocht naar een advocatenkantoor waar ik mij graag bij wil aansluiten, stuitte ik op de website van De Langhe Advocaten. Vervolgens ben ik op de jobbeurs met jullie gaan praten, en dit heeft een heel positieve indruk bij mij nagelaten. Ik voelde mij welkom en jullie enthousiasme was enorm inspirerend, waardoor ik meteen overtuigd was om te solliciteren.”

 

Het VRG team publiceerde een foto van onze expert Internationale Fiscaliteit Hans Decleir, op de VRG Job Fair 2017 website.

Terug naar overzicht
WEBSITE DOOR CONCEPTTOSCREEN