Close

Ambitieuze experten in Tax

De Langhe Advocaten is een dynamisch en snelgroeiend advocatenkantoor met kantoren te Waregem, Gent en Brussel. Onze missie is om ondernemers bij te staan bij de groei, professionalisering en financiering van hun onderneming. Ons team bestaat uit talentvolle en gemotiveerde advocaten met een verregaande specialisatie en expertise op vlak van Tax, M&A, governance, finance en commercieel recht.

Functie

Om de groei te ondersteunen zijn we op zoek naar ervaren advocaten met ambitie en leiderschapscapaciteiten.

Profiel

U heeft minimaal 10 jaar ervaring in tax: fiscale optimalisaties, vraagstukken op het vlak van btw, fiscale audits en due diligence, het begeleiden van voorafgaandelijke rulingaanvragen, transfer pricing audits, tax compliance, fiscaliteit van vennootschapstransacties: (fusies en splitsingen, joint ventures, vastgoedtransacties, partnerships, etc.). Kennis over vermogensplanning is een meerwaarde.

U bent een expert die blijft streven naar juridische expertise. U bent bereid uw kennis te delen en te kruisen met andere experts.

U bedrijft het recht vanuit het ondernemersperspectief: u kan het recht overstijgen, u zoekt ondernemingsoplossingen en bent in staat om risicomatig te denken.

U kunt gestructureerd en pragmatisch dossiers analyseren, een aanpak voorstellen en deze efficiënt en gedreven implementeren en opvolgen. U kan hierover helder communiceren, zowel met het team als met de cliënt.

U leidt en inspireert uw team en acteert als mentor om het team te begeleiden en te ontwikkelen.

U speelt een belangrijke rol in het uitbouwen van het kantoor door professionele cliëntencontacten, door gebruik te maken van interne en externe resources.

U heeft een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans.

Aanbod

Wij bieden een top of market vaste vergoeding met een variabele vergoeding in functie van prestaties. Daarnaast investeren we in juridische opleidingen, vaardigheidstrainingen en personal coaching.

Nog belangrijker: wij bieden u vooral een totaalproject en carrière op lange termijn met doorgroeimogelijkheden, externe visibiliteit en een professionele ondersteuning.

Contact

Karine D’Haene
karine.dhaene@de-langhe.be

De Langhe Advocaten BV
Henri Lebbestraat 109
B-8790 Waregem

Terug naar carrière
WEBSITE DOOR CONCEPTTOSCREEN