Close

Ambitieuze advocaten in Commercieel recht

De Langhe Advocaten is een dynamisch en snelgroeiend advocatenkantoor met kantoren te Waregem, Gent en Brussel. Onze missie is om ondernemers bij te staan bij de groei, professionalisering en financiering van hun onderneming. Ons team bestaat uit talentvolle en gemotiveerde advocaten met een verregaande specialisatie en expertise op vlak van Tax, M&A, governance, finance en commercieel recht.

Functie

Om de groei te ondersteunen zijn we op zoek naar ervaren advocaten met ambitie.

Profiel

U heeft bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring in handelsrecht, contractenrecht en de verschillende vormen van het distributierecht: transacties en projecten, evenals commerciële geschillen, procedures en bemiddelingen.

U behaalde goede studieresultaten en blijft streven naar juridische expertise. U bent bereid uw kennis te delen en te kruisen met andere experts.

U kunt gestructureerd en pragmatisch dossiers analyseren, een aanpak voorstellen en deze efficiënt en gedreven implementeren en opvolgen. U kan hierover helder communiceren, zowel met het team als met de cliënt.

U bedrijft het recht vanuit het ondernemersperspectief: u kan het recht overstijgen, u zoekt ondernemingsoplossingen en bent in staat om risicomatig te denken.

U heeft een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans.

Aanbod

Wij bieden een top of market vaste vergoeding met een variabele vergoeding in functie van prestaties. Daarnaast investeren we in juridische opleidingen, vaardigheidstrainingen en personal coaching.

Nog belangrijker: wij bieden u vooral een totaalproject en carrière op lange termijn met doorgroeimogelijkheden, externe visibiliteit en een professionele ondersteuning.

Contact

Karine D’Haene
karine.dhaene@de-langhe.be

De Langhe Advocaten BV
Henri Lebbestraat 109
B-8790 Waregem

Terug naar carrière
WEBSITE DOOR CONCEPTTOSCREEN