Close

Advocaten in Corporate en M&A

De Langhe Advocaten is een dynamisch en snel groeiend advocatenkantoor met focus op West- en Oost-Vlaanderen. Onze missie is om West- & Oost-Vlaamse ondernemers bij te staan bij de groei, professionalisering en financiering van hun onderneming. Ons team bestaat uit talentvolle en gemotiveerde advocaten met een verregaande specialisatie en expertise op vlak van tax, M&A, governance, finance en commercieel recht.

Functie

Om de groei te ondersteunen zijn we op zoek naar zowel jonge als ervaren advocaten met ambitie.

Profiel

U heeft sterke interesse / minimaal enkele jaren ervaring in M&A en corporate transacties:aandelenoverdrachten, due diligence, reorganisaties, het opzetten van transactiestructuren en financieringsstructuren, (binnenlandse en grensoverschrijdende) fusies en splitsingen, management buy-outs, joint-ventures, vereffeningen, corporate litigation, etc.U bedrijft het recht vanuit het ondernemersperspectief: u kan het recht overstijgen, u zoekt ondernemingsoplossingen en bent in staat om risicomatig te denken.U bent gedreven, ondernemend en u streeft naar de perfecte oplossing voor de cliënt.Uitstekende drafting skills in NL, E en FR.

Aanbod

Wij bieden een top of market vaste vergoeding met een variabele vergoeding in functie van prestaties. Daarnaast investeren we in juridische opleidingen, vaardigheidstrainingen en personal coaching.Nog belangrijker: wij bieden u vooral een totaalproject en carrière op lange termijn met doorgroeimogelijkheden, externe visibiliteit en een professionele ondersteuning.

Contact

Karine D’Haene
karine.dhaene@de-langhe.be

De Langhe Advocaten BV
Henri Lebbestraat 109
B-8790 Waregem

Terug naar carrière
WEBSITE DOOR CONCEPTTOSCREEN