Close

Stagiair(e) fiscaal recht

De Langhe Advocaten is een dynamisch advocatenkantoor met vestigingen in Waregem, Gent en Brussel  Onze missie is om West- & Oost-Vlaamse ondernemers bij te staan bij de groei, professionalisering en financiering van hun onderneming. Ons team bestaat uit talentvolle en gemotiveerde advocaten met een verregaande specialisatie en expertise op vlak van tax, M&A, governance, finance en commercieel recht.

Dit voorjaar openen wij een derde kantoor in Brussel onder leiding van Mr. Werner Heyvaert.

Functie

Wij zoeken een stagiair(e) fiscaal recht voor het nieuw te openen kantoor in Brussel (met deeltijdse tewerkstelling in het kantoor Gent/Zwijnaarde).

Profiel

Kandidaten hebben een bijkomende opleiding fiscaal recht en belangstelling voor/ervaring in het internationaal fiscaal recht. 

Uitstekende studieresultaten en goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans zijn vereist.

Aanbod

Wij bieden een top of market vaste vergoeding met een variabele vergoeding in functie van prestaties. Daarnaast investeren we in juridische opleidingen, vaardigheidstrainingen en personal coaching.

Nog belangrijker: wij bieden u vooral een totaalproject en carrière op lange termijn met doorgroeimogelijkheden, externe visibiliteit en een professionele ondersteuning.

Contact

Mail jouw CV en motivatie naar karine.dhaene@de-langhe.be met vermelding van de functie.


Karine D’Haene
karine.dhaene@de-langhe.be

De Langhe Advocaten BVBA
Henri Lebbestraat 109
B-8790 Waregem

WEBSITE DOOR CONCEPTTOSCREEN